Skjorter nue notes

Skjorter er ikke kun for mænd i jakkesæt. De er både til mænd og kvinder – og endda børn. De fås i alle farver og til både fest, hverdag og arbejde. De bruges sammen med både jeans, nederdele og shorts. De er stadig gode til at give det der lidt ekstra formelle look.

Så leder du efter skjorter nue notes behøver du bare klikke her, så finder du helt sikkert det du mangler.

Se de mange tilbud på skjorter og bukser til mænd

Hvor finder jeg skjorter nue notes på nettet?

Der er rigtig mange typer skjorter, så når du leder efter skjorter nue notes kan det være svært at finde – men vi hjælper gerne! Modeskjorter i alle prisklasser til alle formål, men især skjorter nue notes kan du finde ved at klikke videre på vores anvisninger.

Typer af skjorter

Skulle man udnævne en ”klassisk skjorte”, ville det nok være en herreskjorte i let bomuld med lange ærmer og en lidt ”kasseformet” pasform. Den kan knappes helt op i halsen for at have plads til slips og den har manchetter. Denne skjorte er stadig førende og bruges til formelle sammenkomster sammen med jakkesæt, gerne slips og eventuelt vest.

Men en anden klassiker er skovmandsskjorten. Hvem husker ikke den rødternede flannel skjorte, der ofte er rullet op i ærmerne – en rigtig god arbejdsskjorte. Men, der er nu også et eller andet bad ass over den. Man kan ligesom huske en ung mand ude på ballede med en pakke cigaretter i opsmøget på ærmet.

Der er heldigvis også mange andre skjorter på markedet. Til mænd fås skjorter i mange forskellige pasformer og især slim-fit er blevet populært. Der er forskellige halsudskæringer, men den klassiske med knapper hele vejen op, er stadig standarden. Ofte lader man de øverste knapper være åbne, for et mere afslappet eller uformelt udtryk.
Det er forskelligt om der er en, to eller ingen brystlommer på skjorten. Nogen gange kan lommen være i kontrastfarve, for at skabe et ekstra spil.
Til kvinder er der ofte indsnit i skjorterne for at give en flot pasform og samtidig gøre plads til… fordelene;) Kvindeskjorter knappes sjældent helt op i halsen, men slutter lidt længere nede. For det meste har de en V-udskæring enten ved at være knappet op og åbnet, eller ved at være syet, så de kun kan knappes til lige over brystet. Sidstnævnte er ofte også ærmeløse og giver et sommerligt look, sammen med en flot nederdel.
Men der er også skjorter med åben ryg, over sized skjorter og meget mere. Ofte er de til kvinder lavet i lidt lettere stoffer, som en tynd bomuld eller chiffon.

Skjorter har altid været brugt i uniformer. Det er nok derfor, vi tillægge dem en formel betydning. Eller også er det den anden vej rundt. At de bruges til uniformer, fordi vi tillægge dem en formel betydning. Hønen eller ægget. Men tænk lige over, hvordan vi ville have det med en politibetjent i t-shirt. Eller piloten. Tjenere, stewardesser og til tider militærfolk er i skjorter. Det er fantastisk at både autoritetspersoner og servicerende personale kan bære det samme stykke beklædning, uden at det mister sit potens.